6 Mart 2010 Cumartesi

BAL KABAĞI ÇORBASI

MALZEMELER
400 GR kabak
1/2kuru soğan
1subardak etsuyu
2 su bardak su
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı zerdeçal
tuz
YAPILIŞI
Herşeyi kavur unuda ekle ve düdüklüde 10 dakika pişir.Blenderdan geçir.Afiyet olsun

3 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

çok severim, annem de çok güzel yapar:) bu arada ben vintage'ın arkadaşı seda. blogunuz hayırlı, yemekleriniz tatlı olsun:) sevgiler!

ginger dedi ki...

çok memnun oldum tatlı kızım benim anneye bol selam söyle nerde oturuyorsunuz

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben de memnun oldum, izmirliyiz:)) çok sevgiler, başka yemek yazılarınızda görüşmek dileğiyle!